KTTC JEUGD DOET OOK MEE

In het kader van de Warmste Week die dit jaar in het teken staat van de kansarmoede heeft onze tennisclub besloten om een duit in het zakje te doen.  Hiervoor organiseren we enkele evenementen voor jong en oud.  Hieronder kan u alvast terugvinden wat we hebben bedacht voor de kinderen.

Spelletjes

Voor de prijs van 5 euro kunnen de kinderen een spelkaart kopen waarmee ze 5 spelletjes kunnen spelen. Als ze deze spelletjes allemaal hebben gedaan krijgen ze een gratis zakje snoep.
De spelletjes zijn ondermeer:

  • Vier op een rij,
  • Kubb en Jenga.

We voorzien dit van 13u00 tot 17u30.

Glittertattoos

We voorzien een standje waarbij er glittertatoos kunnen gezet worden

Lasergamen

’s avonds voorzien we een heus lasergame gevecht waarbij iedereen het tegen elkaar mag opnemen.  De eerste groep start om 20 uur, de tweede om 21 uur en de laatste groep begint om 22 uur.  Zorg wel dat je steeds een half uurtje op voorhand aanwezig bent.

KTTC DOET OOK MEE

In het kader van de Warmste Week die dit jaar in het teken staat van de kansarmoede heeft onze tennisclub besloten om een duit in het zakje te doen.  Hiervoor organiseren we enkele evenementen voor jong en oud.  Hieronder kan u alvast terugvinden wat we hebben bedacht voor de volwassenen.

Tennis Marathon

Van zaterdag 3 december om 12u00 ’s middags gaan we van start met een heuse tennis 24 uurs-marathon. De bedoeling is dat we vier van onze zes indoor banen constant bezet proberen te houden.  Hiervoor betalen de spelers dan 5 euro voor een half uur tennis per persoon en per terrein.  De volledige opbrengst van deze marathon gaat volledig naar het goede doel.  Ook Niet-KTTC leden zijn welkom. We bieden zelfs rackets aan om te gebruiken mocht u over geen racket beschikken.

Padel Tornooi

Natuurlijk vergeten we onze Padelspelers ook niet.  Op zaterdag organiseren we immers ook een één-dags dubbeltornooi.  We starten om 13u00 en je speelt in een poule van 3 teams.  De winnaar van elke poule mag door en strijden om de winnaar in de reeks te worden.  We houden wedstrijden van 35 minuten om de spanning er in te houden.  Leden betalen voor het hele tornooi 12 euro per persoon. Niet leden betalen 15 euro.  Je mag vanzelfsprekend een team vormen tussen leden en niet-leden.  Ook hier kunnen we de rackets aanbieden mocht u niet over een racket beschikken. De finale zal omstreeks 21u45 van start gaan.  Uitzonderlijk gaan we dus later dan 22u00 spelen.

Extra sportieve evenementen

Natuurlijk vergeten we ook onze minder sportieve mensen niet.  We organiseren ook duels in het tafelvoetbal, darts, petanque en onze muzikale vrienden zullen kunnen genieten van een karaoke-avond (vanaf 21u30)…

SCHRIJF JE IN MET DIT FORMULIER