K. Tongerse Tennisclub

zoveel meer dan een balletje slaan

Welkom bij KTTC, Dè tennisclub van Tongeren!

Ben je een beginnend, ervaren, recreatieve tennisser? Of gewoon een passie voor deze sport?
Iedereen is welkom in onze tennisclub, van jong tot oud! Elk lid van club staat voor openheid, vriendschap, enthousiasme en vooral veel speelplezier.

Al meer dan 70 jaar verzorgen wij voor veel sportievelingen het tennisplezier in Tongeren en omstreken.
Dankzij de ruime geschiedenis van de club weten we exact wat een tennisliefhebber nodig heeft om zijn/haar hobby te kunnen uitoefenen.

Onze VZW en haar bestuur probeert elk jaar het beste van zichzelf te geven om onze leden zichzelf zo goed mogelijk thuis te laten voelen.
Onze slogan geldt dan ook zoveel meer dan een balletje slaan.

ZES
Binnen
pleinen

In onze verwarmde hal liggen 6 binnenpleinen ter beschikking om ten volle te genieten van tennisplezier op zowel koude winterse dagen als regenachtige zomerdagen.

NEGEN
BUITEN
PLEINEN

Onze 8 gravelpleinen zijn op zomerse dagen beschikbaar voor urenlang tennisplezier. En voor de kleinsten is er een plein in flexcourt dat altijd bespeelbaar is.

RESTAURANT
LOUNGE
BAR

Zin in een hapje of een drankje? Onze bar staat ter beschikking voor iedereen, op ons terras heb je een panoramisch zicht op alle tennispleinen.

TENNIS
ACADEMY
TRAININGEN

Onze erkende tennisschool helpt je graag groeien naar een hoger tennisniveau. Onze gediplomeerde trainers staan ter uw beschikking voor een pittige training

DRIE
PLEINEN
PADEL

Je kan vanaf november 2021 ook padel spelen in onze club. We stellen 3 pleinen ter beschikking. Materiaal kan worden gehuurd.

ontdek onze gezellige bar

en geniet van een hapje en een drankje

onze

clubinfo

Adres : Rutterweg 71, 3700 Tongeren

email : info@kttc.be

secretariaat : Roger Nijs

telefoon clubhuis : 012 23 72 37

Rekeningnummer:   ING : BE85 3350 5625 6006

BTW Nr : 0412.072.133

 

 

Aangezien wij een VZW zijn, zijn we verplicht onze VZW statuten en huishoudelijk reglement beschikbaar te stellen. Download hier onze statuten of ons huishoudelijk reglement.